Loopbaan begeleiding

Salto Vitale biedt begeleiding bij vragen ten aanzien van werk en loopbaan.

Hoe blijf ik de komende twintig jaar nog vitaal? Past mijn baan nog wel bij mij? Wat wil ik eigenlijk?”“
Hoe blijf ik de komende twintig jaar nog vitaal?
Past mijn baan nog wel bij mij?
Wat wil ik eigenlijk?

Afhankelijk van de specifieke vraag en doelstelling, biedt SaltoVitale een op maat gesneden loopbaan begeleidingstraject, waarbij het Koersonderzoek of het A.P.K.-gesprek, al dan niet in combinatie met aansluitend sollicitatiebegeleiding, de basis vormen. Uitgangspunt in elk traject is dat individuele gesprekken worden aangevuld met opdrachten waaraan je in de tussenliggende tijd thuis werkt.

Koersonderzoek
Om helder te krijgen wat je nu echt graag doet en welk werk het best bij je past, is het belangrijk om je heel bewust te zijn van wie je bent, waar je voor staat en welke kwaliteiten en talenten jou juist uniek maken. Gedurende het Koersonderzoek besteden we hier ruimschoots tijd aan. Om van daaruit de vertaalslag te maken naar de betekenis hiervan voor jouw loopbaan.

Een Koersonderzoek vraagt om lef en is niet altijd even gemakkelijk. SaltoVitale ondersteunt in dit proces door juist die vragen te stellen, die er toe doen en je te helpen en te motiveren om (weer) in beweging te komen en regie te nemen over jouw loopbaan.
Gaandeweg het traject krijg je steeds meer zicht op wat je wilt, wat je kunt, wat bij je past en de stappen die je hebt te zetten om ook concreet je doel te bereiken.

Een loopbaantraject bestaat gemiddeld uit zes gesprekken van anderhalf uur in een periode van circa vier maanden. Het Koersonderzoek wordt afgesloten met een door ons geschreven rapportage.

A.P.K.-gesprek
Lig je nog op koers en ben je je nog voldoende bewust van de keuzes die je wel of juist niet maakt ten aanzien van je werkleven? Soms kunnen één of slechts enkele gesprekken net dat inzicht brengen, of steuntje in de rug bieden waardoor je weer verder kunt en is een volledig traject overbodig. In dit geval biedt het A.P.K. gesprek uitkomst.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.