Over SaltoVitale

Ik ben Nicolien Wttte, Welkom op mijn websiteSaltoVitale is opgericht door Nicolien Witte.

Na de opleiding tot HBO Verpleegkundige en diverse werkervaringen in verschillende velden binnen deze branche, besloot zij haar carrière een andere wending te geven en is zij gaan werken in de arbeidsbemiddeling.

In eerste instantie bemiddelde Nicolien uitsluitend zorgpersoneel, maar later richtte zij zich vooral op financiële professionals vanaf HBO niveau.
Vooral de dynamiek, het werken met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden en het maken van dé match waarbij alle betrokkenen goed geholpen zijn, maken dat Nicolien dit werk ruim tien jaar met veel plezier heeft gedaan.
Gedurende deze periode heeft ze ook ervaren hoeveel impact werk heeft op iemands leven. Zowel persoonlijk als door de vele gesprekken die ze met werkzoekenden heeft gevoerd.

Het niet zitten op de juiste plek, spanningen op of door het werk of een gevoel van onvrede kunnen leiden tot demotivatie, ziekte en uiteindelijk zelfs langdurige uitval.
Daar staat tegenover dat diegenen die wél weten wat ze willen en werk doen dat echt voldoening geeft en bij ze past, juist bruisen van de energie en zelfvertrouwen.
Het lijkt dan ook wel of álles hen lukt! Dit inzicht boeit Nicolien enorm en heeft ertoe geleid dat ze de post HBO opleiding tot loopbaanadviseur is gaan volgen en Salto Vitale heeft opgericht.

Wat begon met haar eigen droom, heeft ze hiermee tot realiteit gemaakt. En ja, dat was een ware Salto Vitale!

Als coach is Nicolien betrokken, kritisch en respectvol, maar laat ook graag ruimte voor humor. Ze combineert een persoonlijke benadering met een vleugje zakelijkheid, waarbij het haar ultieme doel is om mensen in hun kracht te brengen en weer te laten stralen!
Nicolien is aangesloten bij de NOLOC en Erkend Coach! bij de St!R
Nicolien is aangesloten bij de NOLOC en Erkend Coach! bij de St!R.

Comments are closed.