Referenties

“Na circa 23 jaar werkervaring vond ik het tijd om mijzelf en mijn loopbaan een spiegel voor te houden. En me daarbij de vraag te stellen hoe verder? Hoe houd ik mezelf vitaal? Welke perspectieven kan ik mijn loopbaan geven? Vanuit haar professionaliteit en persoonlijkheid heeft Nicolien mij door dit proces geloodst. Doorvragend, scherp analyserend, met inlevingsvermogen en een gezonde dosis humor weet zij snel tot de kern door te dringen. Ik heb weer een helder beeld van wie ik ben en wat ik wil”.
Marius Schoppink, Project- en procesmanager Lokatieontwikkeling bij Grontmij Nederland BV

“Ik heb Nicolien ingehuurd als loopbaancoach na mijn vertrek bij ABN AMRO Hypotheken Groep. De insteek van het traject was om een basis neer te zetten voor een nieuwe carrière buiten de financiële branche. Dit is uitstekend gelukt. Ik heb Nicolien ervaren als een zeer professionele coach die op basis van een aantal gesprekken een treffende analyse kan maken en de hoofd/bijzaken van elkaar kan scheiden. Ik heb de gesprekken met Nicolien als prettig en integer ervaren, belangrijke elementen om tot goed resultaat te komen. Door de samenwerking met Nicolien heb ik een raamwerk neergezet van waaruit ik gericht ben gaan zoeken naar een nieuwe job. Deze job heb ik inmiddels gevonden.”
Mark Keijsers, examenmanager Divisie Rijvaardigheid bij CBR

“Ik heb Nicolien ingeschakeld als mijn Carrièrecoach. Aan de hand van vragen en opdrachten heeft zij mij geleid naar een helder, realistisch en aanvaardbaar zelfbeeld. Vanuit dit eigen perspectief heeft zij mij een andere toekomst laten zien. Nicolien is professioneel, integer, kundig, maar bovenal een prettige mens!”.
Harold Koers, Hoofd Legal & Finance bij Grontmij Nederland BV

“Nicolien is een zeer prettige coach geweest die me vooral goed heeft laten nadenken over wat ik kan, doe en wil gaan doen. Ze heeft me ook mijn echte waarden in het leven laten ontdekken. Dit heeft geresulteerd in een bredere kijk in de toekomst waarbij dromen of delen daarvan dichterbij zijn dan ik ooit gedacht had. Je hebt mijn ogen verder geopend. Nicolien is professioneel, discreet, inventief en open.”
René Bosveld, Projectleider Experis

“Ik heb bij Nicolien een loopbaantraject gedaan. Ik heb haar ervaren als een open en eerlijk persoon. Ze vraagt goed door en achterhaalt waar zaken vandaan komen. Ze heeft me steeds gestimuleerd om de opdrachten serieus te maken en samen hebben we de opdrachten doorgesproken. Dit was erg prettig, vooral omdat we dan al pratend tot goede conclusies kwamen. Na het traject wist ik veel beter wat ik wel en niet zoek in een baan en waar ik energie vandaan haal.”
Chantal

 

 

Comments are closed.